top of page
IMG_1331.jpg

Eco-

Boutique

Hotel

Az egyedi és kényelmes Eco-Boutique Hotel “Fortuna” Erdély szívében található. A Boutique Hotel szívesen fogadja a kedves vendégeket, akik Tusnádfürdőre érkeznek, egy csendes helyre ami a hegyek között van és ahol a szálloda belseje rusztikus stílusba van kialakítva .

Ez a szálloda Románia legkisebb városába található Tusnádfürdőn (1 órára van Brassótól és 4 órára Bukaresttől ). A város 800 m tengerszint feletti magasságban fekszik. A város az egyik legnépszerűbb üdülőhely, amely ásványvizekkel gazdag és tiszta hegyi levegővel dús.
 

Az Eco-Hotel “Fortuna” ötvözi a dolgok egyedülálló kialakítását, ökológiai kompatibilitását és funkcionalitását. 12 kényelmes szobával rendelkezik, mindegyik szoba a rusztikus boutique szállodában eco-stílusba vannak összeállítva, ami az odalátogató vendégeket feltölti a természet és az eredetiség energiájával .

 

Ahogy elterveztél egy Európai körutat vagy egy vakációt Romániában, mindenképp be kell nézz Tusnádfürdőre és maradj velünk. Élvezni fogod a hegyek szépségét és a szállodát körülvevő erdőket. A Szent Anna Tó (az egyetlen vulkanikus tó Romániában) itt van a város környéken és persze számos túraútvonal található a hegyekben, ahol szívesen körbevezetünk.

bottom of page