top of page

ÉTTEREM

_DSC6728.jpg

A Csomád-hegységben fekvő Eco-Boutique Fortuna hotel étterme örömmel fogadja vendégeit, akik Erdély hegyei között pihennek.

 

Éttermünkben a hagyományos módon elkészített ételeket organikus összetevőkből készíthetjük. 
Étlapunk hagyományos magyar és román ételeket tartalmaz helyi receptek alapján elkészítve. 
Vendégeink élvezhetik a modern európai ételeket is. A menü a könnyű halételek mellett baromfiból, salátákból, sertéshúsból és marhahúsból készült ételeket is tartalmaz.
Az étterem egyik különlegessége a speciális gyerekmenü. Az étteremben gyermekülések és játékok is rendelkezésre állnak vendégeink számára. 
 

_DSC6330.jpg

Az étterem külön menüvel rendelkezik a vegetáriánusok számára. Az ételeket részben organikus termékekből állítják elő, amelyek többségét a helyi gazdák termelik. 
A Tusnádfürdőt látogató vendégek reggelit, ebédet és vacsorát is élvezhetnek az étterem belsejében, vagy teraszán ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a természetre.
 
Az Eco-Boutique Fortuna szállodájában található étteremben tökéletes hely van bulikat, esküvőket, születésnapokat vagy vállalati rendezvényeket szervezni. A nyaralás ideje alatt kibérelheti éttermünket vagy megrendelheti a szálloda teljes szolgáltatáskörű programjait.

bottom of page